Halloween

Wij houden bij Gezinsboerderij “Kom Maar” ook elkaar jaar een Halloween feest en dit op een groot deel van ons terrein. Dit is gericht voor de allerkleinste en basisschool kinderen. Want alleen al in het donker ergens heen gaan is al heel spannend. Onze gedachten achter dit project is dat alle kinderen mee moeten kunnen doen. Daarom vragen wij een vrije gift.

elk jaar vieren wij Halloween gewoon rond 31 oktober. Elk jaar verzinnen wij een nieuw thema waarmee wij aan de slag gaan. Dit is terug te zien in decoratie, activiteiten, eten, drinken en verkleed kleding van vrijwilligers en organisators.

als je wilt weten wanneer, hoe laat en welk thema er komt. Wordt dan lid van onze facebook pagina. Waar op wij laten weten wanneer het weer bijna zover is en met alle informatie.

Wil jij ook komen?

Dat kan zeker iedereen is welkom bij ons Halloween feest zoals al eerder omschreven. Is onze gedachten achter dit project dat alle kinderen mee moeten kunnen doen. Dus ook de kinderen waarvan ouders het niet kunnen bekostigen. Daarom de vrije gift.

Wat misschien nog handig om te weten

  • Eten en drinken zit er allemaal bij in ook voor de papa’s en/of mama’s enz.
  • Heb je vragen? vraag ze dan zeker en mail ons dan naar ons mailadres.