“Ik word een pony topper” weekend

Elkaar jaar doen wij een “Ik word een pony topper” weekend. Afgelopen jaar 2020 konden wij hem door laten gaan gelukkig. En voor dit jaar (2021) gaan wij er ook voor!

Van vrijdag 9 juli t/m zondag 11 juli 2021 zal er dit jaar weer een “ik word een pony topper” weekend zijn!

Bij het “Ik word een pony topper” weekend is de groep niet te groot en is het aantal kinderen die aanwezig zijn tussen de 10 a 12 kinderen max. Tijdens het weekend zijn er ook meerdere begeleiders aanwezig. Er wordt overnacht op het terrein en de begeleiders slapen ook in de tenten bij de kinderen. Het weekend is gericht op kinderen tussen 5 t/m 12 jaar.

Tijdens het weekend gaan we veel leuke dingen doen naast ponyrijden. Zoals een bonte avond, zwemmen en nog veel meer. Maar dit blijft nog even een verassing!!

Wat krijg je van ons als jij ingeschreven bent?

  • Een lijstje met wat je mee moet nemen. Dit krijg je gewoon van ons op een mooi afteken lijstje. De tenten en luchtbedden/klapbedjes regelen wij.
  • Een programma van wat wij gaan doen in het weekend (houd hierbij wel rekening dat deze door weeromstandigheden enz. aangepast kan worden.)

Wil jij graag even naar huis bellen omdat dat gewoon even fijn is. Dan is dit prima en mag er gewoon even met onze telefoon gebeld worden.

Wat kost het weekend?

Voor leden van “Ik word een pony topper” club is dit 170 euro voor niet leden is dit 190 euro.

Heb je vragen rondom het weekend stel ze dan zeker. Je mag dan mailen naar ons mail adres: gezinsboerderij.kommaar@gmail.com en wij zullen dan zo snel mogelijk terug reageren.

Foto’s kamp 2020

Foto’s van 2019