Pony topper weekend 2020

Het is haast niet te geloven maar het is zeker waar. Dit jaar van vrijdag 10 juli vanaf 17:00 t/m zondag 12 juli tot 14:30 houden wij van “Ik word een pony topper” club een pony topper weekend!!

Naast pony rijden en zwemmen gaan we nog heel veel andere leuke activiteiten doen zoals een bonte avond enz.!!

waar het is? gewoon bij ons op het terrein!! en we slapen heel gezellig in tenten met z’n alle. En natuurlijk onder begeleiding!

Voor wie en hoe het werkt?

Het weekend is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Als u uw kind wilt opgeven voor het pony topper weekend vind u hier onder aan de pagina het inschrijf formulier die je kan downloaden. Als u nog vragen heeft dan kan u ons mailen op gezinsboerderij-kommaar@gmail.com

Wat krijgt u van ons?

Als wij het inschrijf formulier hebben ontvangen van u. Dan sturen wij u de planning van het weekend, en tevens een lijst wat handig is om mee te nemen.

Wat het pony topper weekend kost?

voor leden van “Ik word een pony topper” club kost het weekend €160,- euro en voor niet leden kost het weekend €185,- euro.

Er kan ook vooraf een pony topper T-shirt besteld worden waarbij op de rug staat “Pony topper” en kan gedragen worden tijdens het weekend. De kostte hiervan is €15,-

waar mee rekening te houden?

Houdt rekening dat het verplicht is om een eigen passende cap mee te nemen !!!

Wees snel want vol=vol !!