Activiteiten

Voor de gastouderopvang doen wij aan veel verschillende soorten activiteiten. Om het voor de kinderen zo leuk en leerzaam te houden. Wij passen onze activiteiten aan op leeftijd en kunnen. Wij volgen zelfs cursussen om leuke en leerzame activiteiten te kunnen blijven geven. Buiten om onze binnen activiteiten zoals knutselen, kettingen maken enz hebben we ook nog naast gewoon lekker buiten spelen ook een paar specifieke activiteiten voor buiten.

Kinderen in het wild

Bij deze buiten activiteit gaan wij met kinderen bedenken wat ze in het wild zouden moeten doen. De kinderen kunnen bij deze activiteit hun eigen creativiteit, fantasie te loop laten gaan.  Van eten verzamelen, huttenbouwen enz. bij deze activiteit kan het dus veel kanten op gaan. 

Er is een dier jarig!!

Bij deze activiteit is er een dier jarig. En gaan we een lekkere taart maken voor het dier die jarig is, liedjes zingen voor het dier en nog veel meer. En de dieren vinden het maar al te leuk!

Bucketlist wat je gedaan moet hebben voor je 12 bent!!

Bij deze bucketlist staan allemaal leuke activiteiten waar de kinderen uit kunnen kiezen om te doen. Denk hierbij aan in het springen in een hele grote hoop met bladeren of in het bos zoeken naar kastanjes

wat nog extra wordt aangeboden.

Voor de Gastouderopvang/BSO bieden wij nu ook voor de leeftijd 5 t/m 12 jaar op de dinsdag middag  “Ik word een pony topper”club aan. Met deze club gaan de kinderen allemaal leuke dingen doen met en rond om de pony’s. De nadruk ligt dus niet bij het pony rijden. Maar gewoon lol en plezier de hebben met te dieren. 

activiteiten die we bij “Ik word een pony topper”club  bijv. kunnen gaan doen is pony pimpen, pony snoepjes maken, pony rijden en nog veel meer. 

Voor de Gastouderopvang/BSO vragen we voor deelname voor de  club een speciaal tarief.  Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen.